Verbouwingen

Dromen vertalen in een logsich verhaal

Verbouwingen

"Meer licht en betere zichtlijnen op een plaats waar we graag willen blijven wonen, een grote eetkamer waar iedereen rond de tafel kan zitten, een inspirerende werkplek of een gebouw dat de visie van het bedrijf zichtbaar maakt, kortom, iedereen die bij ons komt heeft een droom, een wens voor de toekomst"

Het is aan ons om die droom, die wens, te vertalen in een logisch verhaal, waar je jaren mee vooruit kunt. Samen maken we een plan, geënt op de toekomst. We kijken niet alleen naar het nu, maar ook naar straks, over een paar jaar, als het bedrijf is gegroeid, de kinderen zijn gegroeid, of de financiële mogelijkheden zijn toegenomen. Het is fijn om te weten waar je naar toe werkt, juist wanneer je niet alle wensen in één keer kunt vervullen.n

“We zaten met onze handen in het haar. Een kennis had voor ons een tekening gemaakt, we zijn er aan begonnen, maar eigenlijk hadden we geen idee hoe we verder moesten. Nu met jullie plan, weten we waar we kunnen beginnen en waar het naar toe gaat. Nu zien we het weer zitten, ondanks dat we af moeten breken wat we kortgeleden gemaakt hebben, omdat er niet voldoende was vooruitgedacht."

Meer informatie