Boerderij verbouwen

Tevoorschijn toveren van unieke mogelijkheden

Boerderij verbouwen

"Licht dat tussen de oude, vermolmde spanten speelt, stofdeeltjes zwevend in het licht. De vage geur van hooi. Weidse uitzichten over de landerijen."

Het tevoorschijn toveren van de unieke mogelijkheden die uw boerderij heeft, uw wensen en verwachtingen willen overtreffen, het blijft een spannend proces.

Ruim 22 jaar ervaring in boerderij verbouwen

Ons bloed gaat dan ook sneller stromen als we bij u binnen mogen stappen om met u mee te denken over deze mogelijkheden. Met ruim 22 jaar ervaring mogen we wel zeggen dat het verbouwen van boerderijen onze specialiteit is geworden.

Samen werken aan een sterk plan

Vaak is de zak met geld kleiner dan de lijst met wensen, maar samen met u kunnen we weloverwogen keuzes maken. Wellicht kunt u zelf werkzaamheden verrichten, desnoods passen we de plannen hier op aan. Kortom, we maken een plan dat jaren mee kan en alvast uw toekomstdromen vertaald, zodat u weet waar u naar toe kunt werken.

Overwinnen van obstakels bij uw boerderij verbouwen

Onze ervaring met het hele bouwproces helpt u over de drempels van de verschillende obstakels heen, van ambtelijke molens tot bouwtechnische verrassingen.

Boerderij verbouwen portfolio