Visie & Werkwijze

Materiaal, visie & werkwijze

Visie & Werkwijze

Duurzaam bouwen of cradle to cradle, het gaat er om dat je de verantwoordelijkheid neemt voor toekomstige generaties. Een kwestie van goed rentmeesterschap.

Passie voor hout
Hout is onze passie, om zijn warme uitstraling en veelzijdigheid. Hernieuwbaar en goed te combineren met andere bouwmaterialen, zowel constructief als esthetisch, zowel binnen als buiten. Houtskeletbouw is licht bouwen, waardoor minder zware constructies nodig zijn. Vlas is een prettig isolatiemateriaal, zowel in gebruik als bij de bouw zelf.

Spelen met licht
Natuurlijk licht is bij het ontwerpen een belangrijk instrument; spelen met licht, met uitzicht en doorkijkjes maakt ruimtes spannend of gewoon fijn om in te verblijven.

Ontwerpen op maat
We nemen rustig de tijd om naar u te luisteren. Hoe wilt u wonen of werken? Zit u graag in de ochtendzon uw krant te lezen, of borrelt u liever in het avondlicht? Welk uitzicht is het meest waardevol voor u? Het ontwerp wordt een maatpak, uniek en toegesneden op u, op uw wensen en dromen.

Onze werkwijze
Onze kracht én motivatie ligt in het komen met oplossingen waarmee we u als klant aangenaam verrassen, zowel in gebruik als esthetisch. Bekijk ons portfolio voor voorbeelden van onze werkwijze.

Portfolio